POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Noga  


Pravno obvestilo

Zaščita pravic
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu  http://www.izs.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Inženirske zbornice Slovenije in je informativne narave.
 
Omejena odgovornost
Inženirska zbornica Slovenije ne odgovarja za uporabo spletnih strani  http://www.izs.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Inženirska zbornica Slovenije se bo trudila za pravilnost informacij. Inženirska zbornica Slovenije lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
 
Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu  http://www.izs.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 

ukhealthcenteronline.com/lorazepam-1mg

ukhealthcenteronline.com

 


 
Varovanje podatkov
Inženirska zbornica Slovenije bo z vsemi podatki zbranimi na straneh  http://www.izs.si razpolagala v skladu z veljavno zakonodajo.