POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Oglaševanje v medijih IZS  

Na Inženirski zbornici Slovenije smo v minulih letih že večkrat razmišljali, da ponudimo naše medije tudi oglaševalcem, ki so za to pripravljeni tudi plačati.

 

Članom IZS in drugim poslovnim subjektom, ki delujejo na področju graditve oz. dejavnosti, ki jo opravljajo člani matičnih sekcij IZS, smo pripravili naslednje možnosti oglaševanja. Podjetja in posamezniki, ki so člani Inženirske zbornice Slovenije, imajo na cene, objavljene v ceniku oglaševanja, 30% popust.

 

Oglaševanje v naši reviji IZS.NOVO, ki izhaja štirikrat letno v nakladi 9.000 izvodov in ga poleg naših članov prejemajo tudi državni organi, upravne enote, občine in javne ustanove na področju prostora, nepremičnin in graditve. Ponujamo vam možnost vlaganja vašega reklamnega gradiva v naše zbornično glasilo in s tem zelo ciljano oglaševanje strokovni javnosti.

 

vente cialis sans ordonnance

 

Zelo zanimiva za oglaševanje je tudi naša spletna stran  www.izs.si, ki jo letno obišče preko 200.000 obiskovalcev. Če je revija IZS.NOVO dostopna pretežno našim članom in podjetjem ter strokovni javnosti, povezani z graditvijo, potem je spletna stran  www.izs.si še vse kaj več. Glede na analize, ki smo jih v preteklosti opravili, so obiskovalci naše spletne strani, poleg našega članstva, tudi splošna javnost, ki išče informacije s področij, ki jih naša zbornica pokriva. Naša spletna stran torej nudi priložnost oglaševanja tako strokovni kakor tudi splošni javnosti, ki jo področje graditve zanima. Vsem zainteresiranim oglaševalcem ponujamo prostor za oglaševanje na levi strani naše spletne strani, kjer bo oglas viden tudi na vseh podstraneh zbornične spletne strani.

 

Možnost oglaševanja nudimo tudi na zborničnem spletnem portalu e-izobraževanja, kjer so objavljeni video izobraževanja in video zapisi vseh pomembnih dogodkov, konferenc in zborovanj, kjer se je v zadnjih dveh letih razpravljalo o graditvi, prostoru in s tem povezanimi dejavnostmi. Številke o obisku portala dnevno naraščajo in s tem potrjujejo pravilnost naše odločitve o njegovi implementaciji in postopnem vzpostavljanju inženirske televizije ter modernega načina informiranja in izobraževanja naših članov. Seveda je ta portal velika priložnost tudi za oglaševanje. Ponujamo vam veliko možnosti – od posnetih predstavitev vaših podjetij, do reklam in pokroviteljstev posameznih prispevkov.

 

Izkoristite priložnost ciljnega oglaševanja v medijih IZS! Vse podrobnosti, kako to naredite, lahko izveste na telefonski številki 01/547 33 37, Petra Kavčič.

 

Cenik Oglaševanja v informativnih in izobraževalnih medijih IZS je objavljen  tukaj (2.4 MB).


Imeniki in seznami


Število zadetkov: 115
Ponovno iskanje Išči

 Napredno iskanje

Št. strani: 1 2 3


Novosti na portalu e-izobraževanja