POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Novica  

14.05.19

22.5.2019 bo potekal posvet Trajnostni infrastrukturni razvoj Podravja

 

 

Društvo za ceste severovzhodne Slovenije, pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za infrastrukturo RS, Mestne občine Maribor in UM Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo, v sodelovanju z Inženirsko zbornico Slovenije, in DRC družbo za raziskave v cestni in prometni stroki Slovenije, organizira strokovni posvet v sredo, dne 22. maja 2019, z naslovom: TRAJNOSTNI INFRASTRUKTURNI RAZVOJ PODRAVJA, v veliki dvorani Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15.

 

S posvetom se želi vzpodbuditi poglobljeno razpravo o razvojnih možnostih podravske regije na področju prometne infrastrukture. Teme posvetovanja bodo razvoj cest in železniške infrastrukture v regiji, Dravske kolesarske poti, infrastrukturni projekti v Mestni občini Maribor, razvoj letališča Maribor, infrastrukturni razvoj Pohorja ter plovnost reke Drave.

 

 Program posveta (735 KB)

 Prijavnica (498 KB)

 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na posvetu pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

 

Vljudno vabljeni!