POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Novica  

15.11.19

4.12.2019 vabljeni na posvet Energetsko učinkoviti ovoji stavb


 

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo, GBC Slovenija bo v okviru projekta z naslovom ENERGETSKO UČINKOVITI OVOJI STAVB, izvedel izobraževanje in strokovni posvet za arhitekte, projektante in investitorje na katerem želijo podati celovit pogled na temo ovoja energetskega ovoja stavbe, ki ni le »nova fasada«.

 

Posvet bo potekal 4. decembra 2019 v prostorih podjetja JUB, Dol pri Ljubljani 28.

 

 

Na posvetu bodo različni strokovnjaki iz posameznih področij omenjeno tematiko orisali iz zornega kota, ki je pomemben za načrtovalce, opozorili na pasti in predstavili tako obstoječe strokovne rešitve kot tudi novosti. Teme o katerih bo tekla beseda so: različni sistemi fasadnih ovojev, izolacija temeljne plošče, izvedba in izolacija ravnih in poševnih streh, kapilarno aktivne notranje izolacije (uporaba, pravilno načrtovanje, omejitve uporabe…). Predstavljeni bodo tudi različni gradbeni materiali z vidika njihovega okoljskega vrednotenja ter načrtovanje in projektiranje stavb ob upoštevanju DGNB sistema za certificiranje trajnostnih stavb. Iz prve roke bodo predstavljene izkušnje projektiranja po DGNB zahtevah in tudi že izvedeni projekti.

Dogodek bo priložnost tudi za izmenjavo mnenj in izkušenj ter pridobitve strokovnih odgovorov na vaša vprašanja in dileme.

 

 

Program posveta je objavljen  tukaj.

 

 

Prijave zbirajo preko obrazca na spletni strani združenja:  https://gbc-slovenia.si/dogodki-in-izobrazevanja/energetsko-ucinkoviti-ovoji-stavb-za-arhitekte-projektante-in-investitorje/

 

 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na dogodku pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

 

 

Vljudno vabljeni!