POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Novica  

28.02.19

6.3.2019 vabljeni na strokovni posvet: okoljske lastnosti proizvodov za kazalnike trajnostne gradnje – LIFE IP CARE4CLIMATE

 

V sredo, 6. marca 2019, med 10.30 in 13.30 vabljeni v dvorani na "GALERIJI" na sejem DOM na Gospodarsko razstavišče v Ljubljano na Dunajsko cesto 18, kjer bo potekal strokovni posvet o pomenu izkazovanja okoljskih lastnosti gradbenih proizvodov, konkurenčnih prednostih za proizvajalce in povezovanja z nastajajočim sistemom vrednotenja trajnostne gradnje v Sloveniji.

 

Po dogovoru z IZS bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na posvetu pridobili 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

Udeležba na posvetu je brezplačna.

 

Prijave sprejemajo preko spletne povezave  TUKAJ ( http://tiny.cc/oi1j3y) ali e-pošte:  usposabljanjeping@gi-zrmkpong.si do torka, 5. marca 2019.

 

Vabilo s programom je objavljeno  tukaj (653 KB).

 

 

Vljudno vabljeni!

 

 

Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je sofinanciran iz sredstev LIFE, finančnega instrumenta Evropske unije za Okolje in podnebne ukrepe in iz nacionalnih sredstev iz Sklada za podnebne spremembe.