POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Izpostavljena novica  

03.04.20

NAPOVEDUJEMO
VIDEO SEMINARJE IZS

 

 

Spoštovani člani IZS,

 

zaradi kriznih razmer, ki vladajo v času epidemije koronavirusa, se je spremenilo tudi poslovanje IZS. Zaradi veljavnih vladnih ukrepov je prepovedano vsakršno združevanje ljudi, zato smo bili do konca kriznih razmer prisiljeni odpovedati vsa izobraževanja, ki so že bila razpisana s strani IZS.

 

Tudi na zbornici se po najboljših močeh spopadamo z virusom in prilagajamo na nove razmere, zato vam pripravljamo e-izobraževanja, prek katerih boste prav tako lahko zbrali kreditne točke in se izobraževali v času, ko nas je večina zaradi koronavirusa prisiljena biti doma.

 

Izobraževanja bomo sproti objavljali na naši spletni strani pod zavihkom Izobraževanja IZS (http://www.izs.si/izobrazevanja/izobrazevanja-izs/koledar-izobrazevanj-izs/) , zato ga pozorno spremljajte v prihajajočih dneh in tednih. V obliki video seminarjev bomo poizkusili nadomestiti čim več odpadlih izobraževanj, pri ostalih pa bomo v dogovoru s predavatelji poizkusili nadomestni termin poiskati po koncu izrednih razmer. Do takrat pa vas vabimo na e-izobraževanja IZS.

 

Trenutno se že lahko prijavite na dva video seminarja:

 

10.4.2020: Kako bo koronavirus vplival na izvajanje gradbenih pogodb in na posamezne udeležence pri gradnji?

 

14.4.2020: Prezračevanje velikih kuhinj

 

 

 

 

 

Vljudno vabljeni k prijavi!



Arhiv »