POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Izpostavljena novica  

03.06.16

14.6.2016
KOPER KLEPET OB JUTRANJI KAVI

 

Spoštovani,

 

Inženirska zbornica Slovenije (IZS) po  Novem mestu in  Mariboru nadaljuje regijska srečanja – Klepet ob jutranji kavi, katerih namen je obveščati člane o dogajanjih, pomembnih zanje, in pridobivati povratne informacije ter pobude.

 

Junijsko srečanje bo v Kopru, in sicer v torek, 14. junija, od 8.30 do 10. ure v VIP salonu Garni Hotela Pristan, Ferrarska 30.

 

Izpostavljeni temi tokratnega srečanja bosta sprememba gradbene in prostorske zakonodaje ter načrtovane investicije v Luki Koper v povezavi z njihovo vizijo razvoja.

 

Na vsako srečanje povabimo tudi gosta iz regije. Tokrat se nam bo pridružil g. Robert Rožac, vodja področja investicij v Luki Koper.

 

Sprejem udeležencev s kavo in rogljički bo ob 8.30. Sledil bo pozdravni nagovor predsednika IZS mag. Črtomirja Remca. Generalna sekretarka IZS mag. Barbara Škraba Flis bo na kratko predstavila prizadevanja in rezultate usklajevanj pripomb na novo gradbeno in prostorsko zakonodajo, ki potekajo v okviru delovne skupine MOP, v kateri sodeluje tudi IZS. Dotaknila se bo tudi smernice za javno naročanje inženirskih storitev, ki jo zbornica pripravlja skupaj z Ministrstvom za javno upravo. Načrtovanje investicij v Luki Koper bo predstavil gost, g. Robert Rožac. Uvodni del bo trajal predvidoma 30 minut, preostanek časa bo namenjen pogovoru vseh udeležencev.

 

Na srečanje ste vabljeni člani IZS, podjetja s seznama IZS in mediji.

 

Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije najavite vašo prisotnost na elektronski naslov  petra.kavcicping@izspong.si.

 

Vabilo v elektronski veriji je objavljeno  tukaj (178 KB).

 

Veseli bomo, če se boste dogodka lahko udeležili.

 

Z odličnimi pozdravi,

 

Predsednik Inženirske zbornice Slovenije

mag. Črtomir Remec

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Arhiv »