POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Izpostavljena novica  

08.04.16

19.4.2016
NOVO MESTO KLEPET OB JUTRANJI KAVI

 

Spoštovani,

 

Inženirska zbornica Slovenije (IZS) ta mesec začenja regijska srečanja – Klepet ob jutranji kavi, katerih namen je obveščati člane o dogajanjih, pomembnih zanje, in pridobivati povratne informacije ter pobude.

 

Prvo srečanje bo v Novem mestu, in sicer v torek, 19. aprila, od 8.30 do 10.00 ure v sejni sobi Zavarovalnice Triglav na Novem trgu 8.

 

Sledila bodo srečanja tudi v ostalih regijah in sicer maja v Mariboru, junija v Ljubljani in jeseni v Kopru oz. Novi Gorici. Namen teh obiskov v regijah je, da se jih prednostno udeležijo člani in predstavniki podjetij iz regije, kjer bo srečanje.

 

Izpostavljena tema srečanja v Novem mestu bo sprememba gradbene in prostorske zakonodaje.

 

Na vsako srečanje bomo povabili tudi enega ali dva gosta iz regije. Tokrat se nam bosta pridružila Peter Žigante, glavni direktor projektivnega podjetja Savaprojekt iz Krškega in Martin Gosenca, predsednik uprave CGP iz Novega mesta.

 

Sprejem udeležencev s kavo in rogljički bo ob 8.30. Sledil bo pozdravni nagovor predsednika IZS mag. Črtomirja Remca, generalna sekretarka IZS mag. Barbara Škraba Flis pa bo na kratko predstavila prizadevanja in rezultate usklajevanj pripomb na novo gradbeno in prostorsko zakonodajo, ki potekajo v okviru delovne skupine MOP, v kateri sodeluje tudi IZS. Težave, s katerimi se pri svojem delu srečujejo projektanti in izvajalci ter svoj pogled na spremembe gradbene in prostorske zakonodaje bosta nato predstavila oba gosta, g. Peter Žigante in g. Martin Gosenca. Po uvodnem delu, ki naj bi trajal predvidoma 30 minut, bo preostanek časa namenjen pogovoru vseh udeležencev.

 

Na srečanje ste vabljeni člani IZS in podjetja s seznama IZS ter mediji.

 

Veseli bomo, če se ga boste lahko udeležili. 

 

Vabilo je objavljeno  tukaj (136 KB). 

 

Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije najavite vašo prisotnost na elektronski naslov  petra.kavcicping@izspong.si.

 

 

Z odličnimi pozdravi,

 

 

Predsednik Inženirske zbornice Slovenije

mag. Črtomir Remec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Arhiv »