POZOR: Nahajate se na arhivski strani spletne strani INŽENIRSKE ZBORNICE SLOVENIJE.
Za aktualne informacije obiščite www.izs.si

Priročniki Publikacije  


Vabilo okrogla miza: Predlogi in dileme novele pravilnika o minimalnih tehničnih zahtevah za graditev stanovanjskih stavb in stanovanj

Vabimo vas na okroglo mizo z naslovom

PREDLOGI IN DILEME NOVELE PRAVILNIKA O MINIMALNIH TEHNIČNIH ZAHTEVAH ZA GRADITEV STANOVANJSKIH STAVB IN STANOVANJ

 

Kdaj: v torek, 23. marca 2010, ob 10.00 uri.

Kje: v okviru sejma Megra v Gornji Radgoni, dvorana 3 v upravni stavbi Pomurskega sejma.

 


Inženirska zbornica Slovenije organizira okroglo mizo, ki bo namenjena razpravi o prenovi Pravilnika o minimalnih tehničnih zahtevah za graditev stanovanjskih stavb in stanovanj.

 

Zaenkrat so na podlagi prejetih utemeljenih pobud predvidene spremembe Pravilnika na naslednjih področjih: dvigala, dimniki za izredne razmere, širine hodnikov v prehodnih prostorih, odmiki opreme, višina prostorov namenjenih osebni higieni in predprostorov v povezavi z ukrepi za učinkovitejšo rabo energije v stanovanjskih stavbah in stanovanjih, dimenzioniranje parkirnih mest v podzemnih garažah.

 

Predstavniki delovne skupine, ki pod okriljem IZS pripravlja strokovne podlage za novelo Pravilnika, bodo na okrogli mizi predstavili predloge in dileme sprememb in dopolnitev pravilnika.

 

Uvodničarji na okrogli mizi, ki jo bo povezovala vodja delovne skupine za pripravo strokovnih podlag, ga. Damjana Varšek, bodo člani delovne skupine, predstavniki Direktorata za prostor MOP, Stanovanjskega sklada RS, Javnega stanovanjskega sklada MOL, Fakultete za arhitekturo, IMOSa in ZAPS.

 

Na okroglo mizo in k razpravi vabimo vse Vas, ki se pri delu srečujete s Pravilnikom o minimalnih tehničnih zahtevah za graditev stanovanjskih stavb in stanovanj.

 

Vljudno vabljeni!

 

Za lažjo organizacijo okrogle mize vas prosimo, da najavite svojo udeležbo pisno na naslov Inženirska zbornica Slovenije, Jarška cesta 10/b, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov  petra.kavcicping@izspong.si ali na telefaks 01/547 33 20, najkasneje do 19. 3. 2010.

 

Dodatne informacije:

ga. Petra Kavčič, telefon 01/547 33 37.